Napad na recepcionarku

Slučaj premlaćivanja u Jablanici: Uložena žalba na osuđujući dio presude Amiru Džafiću

Žalba je uložena na osuđujući dio presude kojim je oštećena Klepo upućena na to da imovinsko-pravni zahtjev ostvari u parničnom postupku.
Vijesti / Flash | 08. 02. 2024. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrdili da će uložiti žalbu na presudu Općinskog suda u Konjicu izrečenu Amiru Džafiću (44) i to zbog odluke o kazni, to su već učinili punomoćnici oštećene Enise Klepo (28).

Konkretno, kako je za Avaz potvrđeno iz Odvjetničkog ureda „Dalipagić-Crnjac“, žalba je uložena na osuđujući dio presude kojim je oštećena Klepo upućena na to da imovinsko-pravni zahtjev ostvari u parničnom postupku.

''Mišljenja smo da je Sud i u kaznenom predmetu mogao odlučiti o imovinskom zahtjevu oštećene, jer je imao dovoljno dokaza da odluči o tome. Smatramo da je Sud imao opredjeljeni imovinsko-pravni zahtjev, medicinsko vještačenje, dokumentaciju i fotografije koje su pokazivale unakaženost oštećene-kazali su iz ovog ureda.

Presudom Općinskog suda u Konjicu, Džafić je zbog krivičnog djela teška tjelesna ozljeda iz čl. 172. st. 1. KZ F BiH, na štetu Klepo, osuđen, nepravomoćno, na zatvorsku kaznu u trajanju od 10 mjeseci.

Naime, Džafić je optužen nakon što je 1. kolovoza prošle godine brutalno pretukao Enisu Klepo, svoju tadašnju zaposlenicu, koja je u hotelu „Jablanica“ radila kao recepcionarka.

Kopirati
Drag cursor here to close