'Politički progon'

Nakon skandala, podrška Pavloviću: Da su doveli Cecu, ne bi imali ovoliko ljudi

''Ovaj politički progon, mene i moje obitelji, brutalno vrijeđajući, mene moje roditelje, suprugu, evo do čega je doveo. Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom.''
Vijesti / Flash | 10. 10. 2021. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Prijedoru se danas održava skup podrške gradonačelniku tog grada Daliboru Pavloviću, koji je zbog šokantnih fotografija dospio u žižu javnosti.

''Dragi prijatelji, moji sugrađani, srce mi je puno kada vidim da ste po kiši došli u ovolikom broju. Vi ste moji, ja sam dio vas, bio sam uvijek uz vas. Ovaj politički progon, mene i moje obitelji, brutalno vrijeđajući, mene moje roditelje, suprugu, evo do čega je doveo. Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom. Doveo sam grad u stanje stabilizacije, ovo je prava slika Dalibora Pavlovića i ljudi koji rade sa mnom'', rekao je on na skupu na koji je došao sa suprugom, javlja Srpskainfo.

''Dalibor je isplatio sav dug, to je moj grijeh, to je ono što njima smeta, zato montiraju slike, kažu narkoman sam, alkoholičar, nestabilan zar takva ličnost može popraviti stanje. Kakvi su onda oni što su ovo ostavili'', naveo je Pavlović pred okupljenima i dodao:

''Napali su me kada mi je žena bila u babinama, sve mogu dozvoliti da mi diraju, ali porodicu ne, porodica je svetinja svih nas, Bog je taj koji sudi, neka meni sudi po mojim djelima a njima po njihovim, ne planiram nikome da se svetim, ali pravdu već tražim i na sudu, mora se dokazati tko dira privatni život, a tko vodi politiku. Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o meni pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresi. I neki Nešić kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku''.

Pavlović je rekao da su Marko Munjiza i Stanislav Liščinski također sudjelovali u ovome što mu se dogodilo.

''Ako imaju argumente da sam ja nešto ukrao neka dođu i kažu. Da su oni doveli ovdje Cecu ne bi imali ovoliko ljudi'', rekao je Pavlović misleći na oporbu.

Pavlović je pred okupljenima izjavio i da je razgovarao sa patrijarhom Porfirijem i pozvao ga da dođe u Prijedor.

''Imam informaciju da će doći 22., svi ćemo doći i ja ću doći'', rekao je on.

Pavlović je istaknuo da će ovaj skup trajati do zore ako on bude pričao o svemu što je uradio za grad Prijedor za nepunih 10 mjeseci.

Podsjećamo, Pavlović je obavijestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje. Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

Kopirati
Drag cursor here to close