Afera sa drogiranjem

Dodik poručio gradonačelniku Prijedora: Podnesi ostavku do 12 sati

Dodik smatra da je Pavlović bacio ljagu na tisuće pristojnih i odgovornih članova SNSD-a kako u Prijedoru tako i u ostatku Republike Srpske.
Vijesti / Politika | 07. 10. 2021. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću da je izgubio povjerenje svojih stranačkih kolega i da njemu i građanima Prijedora nije ostavio izbor te očekuje da ga danas do 12 sati obavijesti da je odstupio s mjesta gradonačelnika podnoseći neopozivu ostavku.

"Očekivao sam da ću kao predsjednik stranke, koja Vas je zajedno s građanima Prijedora dovela do mjesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demanti na sadržaje koje posljednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate. Pošto je izostalo vaše jasno ograđivanje od sadržaja koje je javnost mogla vidjeti, a koji nisu dozvoljeni ni sa stanovišta javnog morala ni pravila ponašanja koje SNSD njeguje, u obavezi sam da vas pozovem da odstupite s funkcije koju obavljate", istakao je lider SNSD-a u pismu upućenom Pavloviću.

Bez želje da drži lekcije o ponašanju, posebno izabranih funkcionera koji obavaljaju odgovorne poslove, Dodik je naglasio da je Pavlović u posljednjih nekoliko dana, objavljivanjem po njega kompromitujućih fotografija, izgubio autoritet i ugled među svojim sugrađanima koji su ga birali i bacio ljagu na tisuće pristojnih i odgovornih članova SNSD-a kako u Prijedoru tako i u ostatku Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close