Operativna akcija Tattoo

SIPA pretresa u Mostaru: Uhićena jedna osoba, pronađeno 400 grama marihuane

Uhićena osoba će biti sprovedena u prostorije SIPA-e, radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.
Vijesti / Flash | 11. 01. 2023. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u srijedu su u sklopu operativne akcije ''Tattoo'', na području Mostara realizirali pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari na jednoj lokaciji.

Uhićena je jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' propisano Kaznenim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine.

Uhićena osoba će biti sprovedena u prostorije SIPA-e, radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog.

Prilikom pretresa otkriveno je i privremeno oduzeto oko 400 grama opojne droge marihuana kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Navedene aktivnosti realizirane su po nalogu Općinskog suda Mostaru i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Mostar a u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close