Ipak ništa

Mediji tvrde kako Sebija odlazi, ona poručila: "Ne brinite, ne idem nigdje"

"Što bi tek pisali da izostajem s posla danima i mjesecima kao moji prethodnici dolazim na posao u 11 sati umjesto na vrijeme", kazala je Izetbegović.
Vijesti / Flash | 02. 01. 2023. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnateljica Kliničkog centra u Sarajevu (KCUS) dr. Sebija Izetbegović nakon godišnjeg odmora, od srijede 4. siječnja, neće se više vraćati na poziciju, objavio je Interview.ba pozivajući se na nekoliko izvora sa KCUS-a.

Hayat.ba kontaktirao je Izetbegović koja je kazala kako ''nitko ne treba brinuti jer nigdje ne ide iz KCUS-a''.

Kako ističe "ostaje na čelu najveće zdravstvene ustanove koju godinama uspješno vodi".

"Ne brinite, ne idem nigdje. Samo koristim nekoliko dana starog godišnjeg odmora. Zakon propisuje da imate zamjenu kad ste na godišnjem odmoru. Simpatična reakcija 'određenih' medija. Što bi tek pisali da izostajem s posla danima i mjesecima kao moji prethodnici dolazim na posao u 11 sati umjesto na vrijeme", kazala je Izetbegović.

"Prema mojim informacijama, ona je posljednjeg radnog dana iznijela svoje stvari iz ureda", kazao je jedan od sugovornika za Interview.ba.

Izetbegović tvrdi kako to nije slučaj. 

Interview.ba je pisao kako ju prema njezinoj naredbi na mjestu ravnateljice mijenja član njezinog ureda dr. Alen Džubur, šef internističke discipline. 

Podsjetimo, iako je najavljivala cirkus kad uđe u Skupštinu Kantona Sarajevo, Izetbegović se na prvom radnom zasjedanju nije pojavila.

 

Kopirati
Drag cursor here to close