Priopćenje policije

Roditelji izjavili policiji u Ljubuškom: Pokušaj otmice djeteta nije se dogodio

Dana 6. kolovoza u poslijepodnevnim satima u PU Ljubuški nepozvan je pristupio roditelj djeteta, koji je prijavio navodni pokušaj otmice, te je izjavio da se prijavljeni događaj nije dogodio, što se podudara i s rezultatima policijskih izvida.
Vijesti / Flash | 09. 08. 2021. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Ljubuški obratila se javnosti s priopćenjem za javnost u kojem navodi kako je rasvijetlila je sve okolnosti oko navodnog pokušaja otmice 11-godišnjeg djeteta, događaja koji je, navode, posljednjih dana uznemirio javnost.

Dana 6. kolovoza u poslijepodnevnim satima u PU Ljubuški nepozvan je pristupio roditelj djeteta, koji je prijavio navodni pokušaj otmice, te je izjavio da se prijavljeni događaj nije dogodio, što se podudara i s rezultatima policijskih izvida, navode.

Podsjećamo, dana 3. kolovoza u 20,50 sati jedan roditelj iz Ljubuškog pristupio je u PU Ljubuški u pratnji 11-godišnjeg djeteta te je prijavio da se oko 20 sati nepoznate osobe, u Ulici Ludviga Pavlovića u Ljubuškom kojom se njegovo dijete kretalo iz smjera stadiona Babovac prema obiteljskoj kući, pokraj djeteta zaustavilo motorno vozilo  te da je osoba koja je sjedila na zadnjem sjedalu djetetu ponudila bombone i mamila dijete da sjedne u vozilo, nakon čega se dijete u strahu udaljilo od vozila a vozilo se okrenulo i udaljilo u smjeru iz kojega je došlo.

Dan kasnije na društvenim mrežama objavljena je vijest o navodnom pokušaju otmice djeteta u Ljubuškom, a tu vijest prenijeli su i pojedini web portali.

Kao što su izvijestili javnost u priopćenju objavljenome 5. kolovoza odmah po zaprimanju prijave policijski službenici PU Ljubuški poduzeli su niz mjera i radnji u cilju provjere navoda iz prijave.navode kako je obavljen veći broj obavijesnih razgovora te su pregledane kamere s video nadzora, a poduzetim mjerama i radnjama nisu potvrđeni navodi iz prijave.

 

Kopirati
Drag cursor here to close