Borba protiv neprijatelja

O virusu u Mostaru: Radi se o tragičnim greškama čije ćemo posljedice vidjeti tek narednih dana

''Podržavamo akciju Tužiteljstva HNŽ-a kako je virus ušao u mostarsku bolnicu. Radi se o tragičnim greškama čije ćemo posljedice vidjeti tek narednih dana'', rekao je Radončić.
Vijesti / Flash | 18. 03. 2020. u 15:04 Bljesak.info
Predsjedavajući Koordinacijskog tijela Fahrudin Radončić

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu je održana izvanredna sjednica Koordinacijskog tijela Bosne i Hercegovine za zaštitu i spašavanje ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, prenosi BHRT.

Pročitajte još

''Bojim se da moram reći javnosti da imamo problem sa neprijateljem koji je nevidljiv i smrtonosan'', kazao je predsjedavajući Koordinacijskog tijela Fahrudin Radončić.

Radončić je rekao da je u BiH u posljednjih sedam dana ušlo preko 80 tisuća osoba iz inozemstva. Izašlo je oko 79 tisuća.

Koordinacijsko tijelo će predložiti i obustavu željezničkog prometa za putnike, ali da ostane za robe.

''Zdravstvene institucije moraju se poštovati, njihove upute su glavne'', rekao Radončić.

On je spomenuo i slučaj u Mostaru.

''Podržavamo akciju Tužiteljstva HNŽ-a kako je virus ušao u mostarsku bolnicu. Radi se o tragičnim greškama čije ćemo posljedice vidjeti tek narednih dana''.

Savjet ministara Bosne i Hercegovine proglasio je stanje prirodne ili druge nesreće izazvane pandemijom koronavirusa.

Predsjedavajući Koordinacijskog tijela Bosne i Hercegovine za zaštitu i spašavanje je ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, a članovi su devet predstavnika Savjeta ministara BiH, pet predstavnika Vlade Republike Srpske, pet predstavnika Vlade Federacije BiH i dva člana Vlade Brčko distrikta BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close