Mostar Security Forum

Prva znanstveno-stručna konferencija u Mostaru

Riječ je o međunarodno znanstveno-stručnoj sigurnosnoj konferenciji koja će biti održana u Mostaru – Hotel Mepas (šesti kat).
Vijesti / Flash | 25. 04. 2024. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagreb Security Forum i Institut za društveno-politička istraživanja (IDPI) u petak, 26. travnja 2024. godine organiziraju prvi "Mostar Security Forum". Partner je Konrad Adenauer Stiftung. Riječ je o međunarodno znanstveno-stručnoj sigurnosnoj konferenciji koja će biti održana u Mostaru – Hotel Mepas (šesti kat).

Naglasak će biti stavljen na otpornosti na hibridne prijetnje te na transatlantsku sigurnosnu arhitekturu i jugoistočnu Europu.

Na forumu će osim znanstvenika i stručnjaka iz tih područja (Njemačka, Izrael, Češka Republika, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Hrvatska, BiH…) sudjelovati i visoka izaslanstva izvršne i zakonodavne vlasti iz Bosne i Hercegovine te predstavnici NATO-a i Europske unije.

Svečanost otvorenja predviđena je u 9 sati i 30 minuta, a izjave za medije predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti Bosne i Hercegovine, EU-a, NATO-a i organizatora će biti organizirane u 9:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close