Sarajevo

Proslavljena treća obljetnica Hrvatske zajednice Pleter

Predsjednik Udruge Dražen Janko zahvalio je svima na dolasku te uručio zahvalnice nazočnom don Vinku Radiću.
Vijesti / Flash | 17. 12. 2021. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama župne crkve Presvetog Trojstva u Sarajevu s tridesetak mladih, HZ Pleter 16. prosinca 2021. godine obilježila je proslavu treće godine postojanja. U svom obraćanju, potpredsjednica HZ Pleter Jelena Jukić iznijela je ciljeve i razloge postojanja udruge kao i planove za budući period.

Predsjednik Udruge Dražen Janko zahvalio je svima na dolasku te uručio zahvalnice nazočnom don Vinku Radiću, koji od osnutka HZ Pleter financijski pomaže studentima u njihovom nesmetanom radu i učenju. Također, zahvalnica je uručena i domaćinu vlč. mr. Draženu Kusturi koji je osigurao nesmetani boravak i pružio svu potrebnu logistiku pri radu udruge.

Program je moderirala Anđela Vidović koja je zahvalila svim dosadašnjim dobročiniteljima i naglasila kako Hrvatska zajednica Pleter ima za cilj da i u narednom periodu okuplja mlade Hrvatice i Hrvate u Sarajevu i na taj način omogući da svoje slobodno vrijeme provode u druženju i zajedništvu.

Nakon uvodnih riječi i okončanja formalnog dijela, proslava je nastavljena uz druženje i čašu kuhanog vina, a glazbeni program su animirali Iva Šajinović i Mihael Šimić.

Kopirati
Drag cursor here to close