Igrarija

Prestajemo pratiti obraćanje Stožera

Mediji su izloženi velikom pritisku javnosti jer javnost traži brojne odgovore na brojna pitanja koja se, kad se postave, preskoče, izokrenu ili upute na neku drugu adresu...
Vijesti / Flash | 21. 04. 2020. u 14:05 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budući da Krizni stožer Hercegovačko-neretvanske županije, nakon što je uvedeno pismeno postavljanje pitanja, izbjegava odgovore ili jednostavno preskoči postavljena pitanja, redakcija portala Bljesak.info odlučila je prestati pratiti obraćanja Stožera dok su u ovakvom obliku.

Mediji su izloženi velikom pritisku javnosti jer javnost traži brojne odgovore na brojna pitanja koja se, kad se pismeno proslijede, preskoče, izokrenu ili upute na neku drugu adresu iako je sa stožerne govornice više puta rečeno kako su oni jedini zaduženi za pitanja oko pandemije.

Novinari nemaju priliku postaviti podpitanja i reagirati na izbjegavanje odgovora pa stoga ne priliči da se javnost i dalje maltretira ovakvim načinom komunikacije, a da ljudi, kojima se premalo toga govori, i dalje ostaju s upitnicima nad glavama, prepušteni pričama koje se do njih probiju i pod dojmom kako se mnoge stvari ne žele reći.

Uz dužno poštovanje svima koji se trude biti bilo kakav pozitivan kotačić u kaosu koji je oko nas i pred nama, čekat ćemo da odgovorni shvate da novinarski upiti nisu ničija igrarija niti nečiji hir kao što se u to pretvaraju odgovori.

Kopirati
Drag cursor here to close