Centar za građansku suradnju

Poziv svim zainteresiranim građanima Čapljine i Stoca da sudjeluju na sastancima

''Pozivamo sve zainteresirane građane te predstavnike, članove udruga i mjesnih zajednica da nam se pridruže na sastancima u Čapljini i Stocu!''.
Vijesti / Flash | 28. 06. 2022. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za građansku suradnju iz Livna u okviru projekta ''Promicanje sudjelovanja građana u lokalnoj upravi'' organizira sastanak i razgovor s građanima i građankama Čapljine i Stoca, kao i sa predstavnicima organizacija civilnog društva/nevladinim organizacijama/udrugama i predstavnicima mjesnih zajednica.

Sastanak u Čapljini će se održati u četvrtak, 30.6.2022. godine u Motelu Park (Karaotok bb, Park prirode Hutovo Blato) s početkom u 10 sati.

Sastanak u Stocu će se održati u prostorijama Gradskog orkestra Stolac (Kneza Domagoja 22 - Šarića kuća) u četvrtak 30.6.2022. godine s početkom u 13 sati.

Teme sastanaka su: ''Suradnja građana/ki, udruga, mjesnih zajednica i općinske/gradske uprave'', ''Uspostavljanje/Rad mjesnih zajednica'', prezentacija aktivnosti i Javnog poziva za dodjelu grantova za projekte nevladinih organizacija/udruga koji CGS raspisuje u okviru projekta.

''Pozivamo sve zainteresirane građane te predstavnike, članove udruga i mjesnih zajednica da nam se pridruže na sastancima u Čapljini i Stocu!'', poručuju iz Centra za građansku suradnju.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem e-maila: [email protected] ili na broj telefona 034/202-770.

Aktivnost se provodi uz podršku Nacionalne zaklade za demokraciju (NED) iz Washingtona.

Kopirati
Drag cursor here to close