Marinković, Macan i Trifković

Potvrđena optužnica za ubojstvo sarajevskih policajaca

Terete se da su 26. listopada 2018. godine u naselju Alipašino Polje oko 4 sata i 20 minuta, nakon što su ih policijski službenici zatekli u krađi vozila u Geteovoj ulici, ispalili najmanje 20 hitaca u policijske službenike.
Vijesti / Flash | 12. 12. 2022. u 11:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Avaz.ba / Potvrđena optužnicu za ubojstvo sarajevskih policajaca

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužiteljstva Kantona Sarajevo protiv Save Marinkovića, Aleksandra Macana i Marka Trifkovića zbog ubojstva policijskih službenika MUP-a KS, navedeno je iz Tužiteljstva KS.

Nakon intenzivne i kompleksne višegodišnje istrage, postupajuće tužiteljice Tužiteljstva Kantona Sarajevo podigle su optužnicu protiv Save Marinkovića, Aleksandra Macana i Marka Trifkovića zbog ubojstva policijskih službenika MUP-a KS Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Kako je ranije priopćeno iz Tužiteljstva KS, terete se da su 26. listopada 2018. godine u naselju Alipašino Polje oko 4 sata i 20 minuta, nakon što su ih policijski službenici zatekli u krađi vozila u Geteovoj ulici, ispalili najmanje 20 hitaca u policijske službenike Adisa Šehovića i Davora Vujinovića koji su se nalazili u policijskom automobilu.

Šehović je od zadobivenih ozljeda odmah preminuo, dok je Vujinović teško ranjen, uslijed čega je nekoliko sati nakon podlegao ozljedama.

Kopirati
Drag cursor here to close