Negira ubojstvo

Osumnjičeni za ubojstvo policajaca predat će se idući tjedan

Marinković negira bilo kakvu povezanost sa ubojstvom policajaca.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2022. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sava Marinković, koji je osumnjičen za ubojstvo sarajevskih policajaca, trebao bi idući tjedan biti pušten na slobodu u Njemačkoj i odmah nakon toga on namjerava doći u BiH, u Sarajevo, te se staviti na raspolaganje pravosudnim organima.

Rekao je to za "Nezavisne novine" Marinkovićev odvjetnik Bojan Veselinović, koji dodaje kako Marinković negira bilo kakvu povezanost sa ubojstvom policajaca, te kako mu nije jasno zašto su ranije dane izjave onog sadržaja.

"Ja napominjem kako svatko tko je imao dodir sa predmetom, zna da dokazi govore kako se događaj nije dogodio na način kako je to izneseno u medijima, te kako je jedina svrha tih navoda usmjeravanje istrage u suprotnom pravcu", rekao je Veselinović za "Nezavisne novine".

S druge strane, Azra Bavčić, portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo, potvrdila je za "Nezavisne novine" da je ranije, na prijedlog Tužiteljstva KS, Kantonalni sud u Sarajevu odredio jednomjesečni pritvor Marinkoviću i izdao naredbu za raspisivanjem međunarodne potjernice.

Krajem prošlog mjeseca predao se i Aleksandar Macan, koji je također osumnjičen u ovom slučaju.

Podsjetimo, u listopadu 2018. godine, u sarajevskom naselju Alipašino polje, grupa auto-mafijaša je pokušala ukrasti golf 6, te ubila sarajevske policajce Adisa Šehovića (43) i Davora Vujinovića (46).

Kopirati
Drag cursor here to close