Inspekcija

Umirovljenici organizirali ilegalnu kockarnicu; upala im inspekcija

''Mi u našim klubovima igramo samo šah i domine. Što su našli kod ove žene mi stvarno nemamo pojma'', zaključuje Kusmuk.
Vijesti / Flash | 28. 09. 2021. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inspektor Republičke uprave za igre na sreću RS otkrio je kako umirovljenici na Palama organiziraju ilegalnu kocku.

Inspektor je u bifeu koji pripada ''Udruženju penzionera Pale'' u ulici Dobrovoljnih davatelja krvi pronašao aparat za kockanje, nakon čega je izdao prekršajni nalog.

Predsjednik udruženja Nenad Kusmuk u razgovoru za Capital tvrdi kako nije previše upućen u ovaj slučaj. Kazao je kako se na adresi koju su posjetili inspektori tek treba da se otvori klub umirovljenika, prenosi N1.

Ipak, kako priznaje klub treba da vodi jedna umirovljenica koja je inače član Udruženja.

''Žena koja se ponudila da drži klub je dolazila u udruženje i kazala kako joj je počela raditi i kako joj je dolazila inspekcija. Međutim mi smo s njom sve dogovorili, ali nemamo ugovor'', tvrdi Kusmuk.

Dodaje kako umirovljenici sa Pala ne kockaju.

''Mi u našim klubovima igramo samo šah i domine. Što su našli kod ove žene mi stvarno nemamo pojma'', zaključuje Kusmuk.

Inače, pored ovog slučaja, inspektori su izdali još četiri prekršajna naloga i to u lokalima ''EX'' u Nevesinju, ''Dim'' u Foči, ''Napoli'' u ''Derventi'' i ''La Voyeaguer'' na Palama.

''Inspektori će i u sljedećem razdoblju nastaviti s intenzivnim inspekcijskim nadzorima u cilju otkrivanja prekršaja u oblasti igara na sreću, a podaci će biti objavljivani na internet stranici uprave'', navode u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove.

Podsjećamo, iz Udruženja priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj (UPIS RS) su nedavno priopćili kako crno tržište u Republici Srpskoj cvjeta, a kako nadležni malo što čine na njegovom suzbijanju, prenosi N1 pozivajući se na Capital.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close