Marša mira 2022

Oružane snage BiH šalju vojsku i helikopter na područje Srebrenice

Od 7. do 11. srpnja 2022. godine OS BiH angažiraju resurse, u cilju pružanja pomoći i podrške realizaciji obilježavanja 27. godišnjice genocida nad Bošnjacima u Srebrenici
Vijesti / Flash | 08. 07. 2022. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / OS BiH u Srebrenici

Oružane snage Bosne i Hercegovine, kao i prethodnih, i ove godine u periodu od 7. do 11. srpnja 2022. godine angažiraju svoje resurse, u cilju pružanja pomoći i neophodne podrške realizaciji obilježavanja 27. godišnjice genocida nad Bošnjacima u Srebrenici.  

Angažiranje resursa Oružanih snaga BiH realizira se kroz osiguranje materijalno tehničkih sredstava za pripremu prenoćišta sudionika ‘’Marša mira 2022’’, kao i kroz organiziranje transporta za prtljagu i druge potrepštine sudionika predmetne aktivnosti, priopćeno je iz MO BiH.

Također, pripadnici Oružanih snaga BiH će biti angažirani i na asistenciji visokim izaslanstvima prilikom polaganja cvijeća i odavanja počasti u Memorijalnom centru, a osiguran je i helikopter za realizaciju svih zadataka iz domene zračne podrške, navode iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close