Na društvenim mrežama

Oglasio se dizač utega povodom rušenja zastave u Varešu

"Jarbol nije izdržao ni deset dana otkako smo ga postavili jer se pokrenula hajka protiv njegova postavljanja.''
Vijesti / Flash | 27. 09. 2021. u 20:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Moje mišljenje, moj stav će ostati kakav jeste'', objavio je na društvenim mrežama sportaš Farik Muhić povodom rušenja hrvatske zastave pored spomenika s imenima 125 civilnih i vojnih žrtava nad kojima je Sveti Mihovilu u Varešu.

Naime, vareški sportaš Farik Muhić prije nego je i jarbol srušen oglasio se javno na društvenoj mreži Facebook.

''Ja kao sportista i predstavnik naše države Bosne i Hercegovine i grada Vareša volio bi da znam koga prestavljam, Bosnu i Hercegovinu ili 'anam one tam'? Pošto bi skorije vrijeme trebao ići za Rusiju – Moscov na takmičenje pod zastavom Bosne i Hercegovine pa ne znam šta ću sad ponijeti. Kao što sam odlučio da se izjasnim javno povodom zakivanja zastave, isto tako sam kontaktirao i naše nadlažne'', napisao je dizač utega koji se i pohvalio na društvenim mrežama srušenom zastavom.

Muhić je inače svjetski prvak u powerliftingu.

Podsjećamo, župnik fra Leon Pendić potvrdio je kako se izgred dogodio tijekom noći uoči obilježavanja dana župe sv. Mihovila.

"Jarbol nije izdržao ni deset dana otkako smo ga postavili jer se pokrenula hajka protiv njegova postavljanja. Netko je noćas srušio jarbol, potrgao hrvatsku zastavu i odnio je", rekao je župnik u Varešu.

Kopirati
Drag cursor here to close