''U skladu sa zakonom''

Objavljen registar Trećeg korpusa Armije R BiH

Registar je u skladu sa zakonom, naglasio je federalni ministar za braniteljska pitanja Salko Bukvarević, dostupan svim službenim institucijama države
Vijesti / Flash | 16. 04. 2018. u 14:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na službenoj web-stranici Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata danas je objavljena prezentacija Registara pripadnika Trećeg korpusa Armije Republike BiH, u kojem se nalaze kartoni i osobni podaci 75.199 osoba s području Zeničko-dobojske županije, evidentiranih kao sudionici obrambeno-oslobodilačkog rata od 1992. do 1995. godine. 

Registar je u skladu sa zakonom, naglasio je federalni ministar za braniteljska pitanja Salko Bukvarević, dostupan svim službenim institucijama države te braniteljskim udruženjima i to u prostorijama odjeljenja Federalnog ministarstva za pitanje branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata. 

Objavom Registra za Zeničko-dobojsku županiju, Bukvarević nastavlja realizaciju objave Jedinstvenog braniteljskog registra, što je i jedan od zahtjeva demobiliziranih branitelja koji prosvjeduju ispred bivše zgrade Vlade Federacije BiH, priopćeno je iz Kabineta federalnog ministra za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

Kopirati
Drag cursor here to close