Imenovanja

Novi direktori u državnim institucijama

Vijesti / Flash | 13. 07. 2023. u 17:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara BiH imenovalo je Zdravka Kašikovića za zamjenika direktora Instituta za intelektualno vlasništvo BiH, koji je najbolje rangirani kandidat nakon završene procedure javnog natječaja sukladno Mišljenju Agencije za državnu službu BiH. Prethodno je ove dužnosti razriješena Ljubica Kozić zbog isteka mandata.

Na prijedlog Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa imenovani su Predrag Jović za direktora i Renato Knežević za tajnika s posebnim zadatkom – savjetnika direktora Uprave Bosne i Hercegovine za zaštitu zdravlja bilja, kao najbolje rangirani kandidati nakon završenog javnog natječaja koji je provela Agencija za državnu službu BiH.

Dužnosti direktora ove uprave razriješen je dosadašnji direktor Goran Perković zbog isteka mandata.

S obzirom na to da na javnom natječaju nije bilo uspješnih kandidata za radno mjesto zamjenika direktora, za v. d. zamjenika direktora Uprave Bosne i Hercegovine za zaštitu zdravlja bilja imenovana je Adela Bileš-Bektaš do okončanja natječajne procedure, a najduže  na razdoblje od tri mjeseca, dok je dosadašnji zamjenik direktora Seid Uzunović razriješen dužnosti zbog isteka mandata.

Agencija za državnu službu zadužena je da žurno raspiše natječaj za zamjenika direktora Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja.

Kopirati
Drag cursor here to close