Žurba

Novalić i pratnja pod rotacijom preko pune linije

Na snimci se mogu vidjeti četiri automobila koja pod rotacijama usporavaju ostale automobile na cesti kako bi oni prošli što je brže moguće.
Vijesti / Flash | 24. 05. 2021. u 21:39 Bljesak.info
Službeni automobili pretiču kolonu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni premijer Fadil Novalić i njegova pratnja snimljeni su u nedjelju predveče kako preko pune linije pretiču kolonu na putu Mostar – Sarajevo, tvrdi portal "Klix.ba".

Kako navode, Novalić se vraćao s utakmice Velež - Sloboda.

Na snimci se mogu vidjeti četiri automobila koja pod rotacijama usporavaju ostale automobile na cesti kako bi oni prošli što je brže moguće.

U jednom od automobila nalazio se i Fadil Novalić, a u ostalim je bila njegova službena pratnja i jedna patrola MUP-a HNŽ-a.

Videozapid je napravljen u 19:19 sati, a s obzirom da je Novalić viđen na nogometnoj utakmici u Vrapčićima između Veleža i Slobode, koja je počela u 17:00 sati i završila u 18:45 sati, spomenuti portal piše kako se može zaključiti da se vozilima pod rotacijama žurilo što prije vratiti kući s sportskog događaja.

"Evo naših demokratski izabranih političara. Po punoj liniji prestižu, bravo. Neka je velika žurba jer je 23. svibnja, nedjelja je, 7 sati i 19 minuta navečer. Oni žure", poručio je čitatelj koji je napravio videozapis.

Podsjećamo, krajem veljače vozilo pod pratnjom u kojem se, navodno, vozio jedan državni ministar, napravilo kaos kod tunela Crnaja u kojem je posebno reguliran promet zbog radova.

Kopirati
Drag cursor here to close