Pogledat će utakmicu

Novalić u Mostaru: Vlada FBiH i dalje će pomagati FK 'Velež'

Inače, premijer Novalić nazočit će današnjoj utakmici "Velež"-"Sloboda" koja se igra na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima.
Vijesti / Politika | 23. 05. 2021. u 17:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić posjetio je u nedjelju Mostar gdje se susreo s predsjednikom Uprave Fudbalskog kluba "Velež" Šemsudinom Hasićem i nekadašnjim asovima tog kluba Enverom Marićem i Seadom Kajtazom.

Tom prigodom Novalić je kazao kako su danas došli u radni, službeni posjet Mostaru iako su sportski odjeveni jer, kako je dodao, ipak se danas radi o sportskom događaju, utakmici Velež-Sloboda gdje Velež ima priliku plasirati se u europski fudbalski prostor.

Video: Novalić u Mostaru: Vlada FBiH i dalje će pomagati FK 

''Ako se sjećate 2019. godine kad smo potpomagali 'Velež', a Vlada Federacije svake godine podpomogne 'Velež', rekao sam kako očekujem da za dvije do tri godine 'Velež' bude u Europi. Evo sada se pružila prilika, a ako ne ove godine onda sasvim sigurno slijedeće, mada vjerujem da će ove godine. Vjerujem kako je ovo kritična utakmica i zato sam došao tu'', kazao je Novalić poručivši da će i dalje pomagati FK 'Velež'.

Foto: Fena / Novalić u Mostaru

Predsjednik Uprave FK 'Velež' Šemsudin Hasić kazao je kako je premijer Federacije BiH Fadil Novalić dugogodišnji prijatelj FK 'Velež', prijatelj Hercegovine i "naravno čovjek koji je kroz niz svojih aktivnosti pomogao Veležu u rješavanju nekih financijskih problema i mi smo premijeru zahvalni na razumijevanju".

Hasić je poručio navijačima da je ovo dan kada će Velež osigurati svoj ulazak u Evropu te poželio sve najbolje i igračima i navijačima.

Foto: Fena / Novalić u Mostaru

Inače, premijer Novalić nazočit će današnjoj utakmici "Velež"-"Sloboda" koja se igra na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima.

Kopirati
Drag cursor here to close