Razglas

Revizor objasnio zabranu radio-postaja: Nismo mi autobusna stanica

''Oni koji sjede čitav svoj radni vijek i samo slušaju muziku, oni su vam to i prezentirali. '', prokomentirao je za Bljesak.info glavni revizor Dževad Nekić.
Vijesti / Flash | 25. 10. 2021. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nismo mi autobusna stanica niti kafić, mi smo ured za reviziju i trebamo raditi svoj posao'', prokomentirao je za Bljesak.info glavni revizor Dževad Nekić upitan o zabrani emitiranja radio-postaja Herceg Bosna i Otvoreni radio u prostorijama revizorskog ureda u Mostaru.

''Uopće niti jedna stanica nije spomenuta. Odluka se odnosi na zabranu korištenja razglasa. Nisam znao ni da postoje te stanice. Oni koji sjede čitav svoj radni vijek i samo slušaju muziku, oni su vam to i prezentirali. Privatno, u kancelariji, mogu slušati bilo koga, ali da ne ometaju druge. Nismo mi autobusna stanica niti kafić, mi smo ured za reviziju i moramo raditi svoj posao'', naglasio je Nekić

Naime, kako je objavio portal Večernjeg lista, od prošloga tjedna u područnome Uredu za reviziju institucija u Federaciji Bosne i Hercegovine u Mostaru zabranjeno je slušanje radio postaja Herceg Bosne i Običan radio Mostar.

Iz RTV Herceg-Bosne za Bljesak.info je potvrđeno kako oni nisu upoznati s nikakvim ograničavanjem slušanja njihovog sadržaja te spomenutom 'neprimjerenom sadržaju'. 

"RTV Herceg-Bosne je javni emiter i da kojim slučajem imamo neprimjerene sadržaje, zasigurno bismo dobili upozorenje Regulatora. Isto do sada nismo dobili", istaknuli su za Bljesak.info

Kako navode, slušanje njihovog programa prepuštaju specifičnom ukusu slušatelja te nisu upoznati s nikakvim zabranama niti ograničenjima.  

Kopirati
Drag cursor here to close