Maskirani osvetnik

Zakašljao se, odbio staviti masku pa nožem napao Hitnu pomoć

''Razlog je što je pacijent kašljao, naš tehničar ga je zamolio da stavi masku''.
Vijesti / Flash | 27. 10. 2021. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Hitne pomoći napadnuta je na terenu u Beogradu u srijedu ujutro nakon što je tehničar upozorio pacijenta da stavi masku, javlja RTS.

Liječnica Ivana Stefanović rekla je da je ekipa dobila poziv u 4.37, a napad se dogodio oko pet sati u Ulici despota Stefana u Beogradu.

''Razlog je što je pacijent kašljao, naš tehničar ga je zamolio da stavi masku, a on je rekao da ne vjeruje u maske i ne vjeruje u mjere. Izvadio je nož i pokušao ga ubosti. Hvala bogu, sve se dobro završilo, pozvali smo MUP koji je intervenirao'', navela je Stefanović.

Prema njenim riječima, načelnik je pitao je li potrebno poslati drugu ekipu jer se pacijent žalio na bol u grudima, međutim on je sve odbio.

Stefanović je rekla kako ih je isti pacijent pozvao kako bi pitao tko će njega odvesti u Dom zdravlja da mu se izmjeri temperatura, jer nema u kući toplomjer.

''Pandemija traje skoro dvije godine, minimum je da svi u kući imamo toplomjere da možemo izmjeriti temperaturu u interesu općeg zdravlja'', navela je liječnica.

Kopirati
Drag cursor here to close