Iskaču pred automobile

Nakon Tomislavgrada klaunovi plaše vozače i u Kiseljaku

Klauni su se na cestama u BIH ponovno pojavili prije par dana u Tomislavgradu gdje su također strašili stanovnike na cestama i bacali na njih pijesak.
Vijesti / Flash | 16. 04. 2018. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Tomislavgrada klaunovi koji straše vozače pojavili su se i u Središnjoj Bosni. Nesvakidašnji slučaj zabiježen je u nedjelu u naselju Višnjica Polje u Kiseljaku.

Posebno je jeziva činjenica da se ovakvi ''prepadi'' događaju pod okriljem noći.

“Sinoć dok sam se vraćao iz Kiseljaka, u blizini naselja Višnjica Polje, ispred auta mi je izletjela nepoznata namaskirana osoba koja je podsjećala na klauna. Počela je plesati i ubrzo se sklonila s ceste. Nedostajao je koji trenutak da uslijed izbjegavanja nepoznate osobe završim u kanalu pored ceste“, kazao je vidno prestrašeni vozač za grad-busovaca.com.

O svemu je obaviještena policija.

Klaunovi su se na cestama u BIH ponovno pojavili prije par dana u Tomislavgradu gdje su također strašili stanovnike na cestama i bacali na njih pijesak.

Podsjetimo, najezda klaunova, jeziva i čudna pomama zahvatila svijet je svijet krajem 2016. godine. Ovaj čudni ‘pokret’ se pojavio prvotno u SAD-u, a zatim se proširio na Europu. Trend jezivih klaunova trajao je par mjeseci.

Najezda klaunova stigla je tada i u BiH. U Grudama, Tomislavgradu i Posušju na više prometnica zabilježene su osobe maskirane u klaunove, koje nisu izazivale incidente, za razliku od onih u Hrvatskoj, koji su proganjali djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close