Bacaju pijesak na auta

Klaunovi uznemiravaju mještane Tomislavgrada

Na glavnoj prometnici kroz selo pojavljuje se jedna osoba, dok se po saznanju drugih radi o više osoba prerušenih u klaunove (na glavi imaju klaunsku masku, a obučeni su u hlače na pruge) te izlaze pred vozače.
Vijesti / Flash | 13. 04. 2018. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnici Policijske uprave Tomislavgrad rade na utvrđivanju identiteta jedne ili više osoba koje se u večernjim satima prerušavaju u klaune te proteklih nekoliko dana uznemiruju stanovnike tomislavgradskog naselja Borčani. 

Glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak kazao je u izjavi za Fenu kako je policija već poduzela neke preventivno operativne mjere na tom području te da će i dalje raditi na rasvjetljavanju tog slučaja. 

Osim mjesne policije, na rasvjetljavanje tog događaja uključeni su i neki mještani Borčana. 

''Prema informacijama mojih susjeda u kasnim večernjim satima, otprilike između 22 sata i ponoći, na glavnoj prometnici kroz selo, pojavljuje se jedna osoba, dok se po saznanju drugih, radi o više osoba prerušenih u klaunove (na glavi imaju klaunsku masku, a obučeni su u hlače na pruge) te izlaze pred vozače'', kazao je općinski vijećnik Ćikeša Čolina. 

Mještani kažu kako klauni bacaju pijesak na automobile te ispisuju nesuvisle poruke na prometnici.

Podsjetimo, Najezda klaunova, jeziva i čudna pomama zahvatila svijet je svijet krajem 2016. godine. Ovaj čudni 'pokret' se pojavio prvotno u SAD-u, a zatim se proširio na Europu. Trend jezivih klaunova trajao je par mjeseci.

Najezda klaunova stigla je tada i u Hercegovinu, kada u u Grudama i Posušju na više prometnica zabilježene osobe maskirane u klaunove, koje nisu izazivale incidente, za razliku od onih u Hrvatskoj, koji su proganjali djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close