Republika Srpska

Muškarac fizički napao šefa karantene u Kotor Varošu

O svemu je obaviješten dežurni Okružnog javnog tužiteljstva, koji se izjasnio da se radi o kaznenom djelu 'Tjelesna ozljeda.
Vijesti / Flash | 08. 04. 2020. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš juče su postupili po prijavi da je u sali hotela "Sveti Petar", gdje je privremeno smještena karantena za osobe s teritorije općine Kotor Varoš, inicijala M.B. koja je smještena u karantenu, fizički napalo šefa karantene odnosno udario ga u lice, javlja Anadolu Agency (AA).

"O svemu je obaviješten dežurni Okružnog javnog tužiteljstva, koji se izjasnio da se radi o kaznenom djelu 'Tjelesna ozljeda, te da se nakon kompletiranja predmeta i medicinske dokumentacije od oštećenog dostavi izvještaj tužiteljstvu", priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Iz ove policijske uprave apeliraju na odgovorno ponašanje osoba smještenih u karanteni i poštovanje mjera Republičkog stožera za izvanredne situacije, kao i preporuke liječnika, kako bi spriječili širenje virusa korona (COVID-19) jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj život i život ljudi u svojoj okolini.

Kopirati
Drag cursor here to close