Suradnja s Hrvatskom

Akcija Skradin: Pronađena droga i vatreno oružje

''Uhićeno je više osoba i ona se nalaze u prostorijama Uprave za organizirani i teški kriminalitet, gdje se nad istima vrši kriminalistička obrada", navodi se u priopćanju.
Vijesti / Flash | 31. 07. 2020. u 15:59 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske u suradnji sa pripadnicima MUP-a Republike Hrvatske, realiziraju međunarodnu policijsku akciju kodnog naziva "SKRADIN", javlja Anadolu Agency (AA).

"Akcija 'SKRADIN' je usmjerena na razbijanje organizirane kriminalne grupe, koja je na širem području Republike Srpske u prethodnom periodu vršila ilegalnu prodaju opojnih droga, minsko-eksplozivnih sredstava i vatrenog oružja", navodi se u priopćenju iz MUP-a RS.

U tijeku su pretresi na više lokacija, a u pretresima je do sada pronađena jedna laboratorija za uzgoj opojne droge, zatim pronađena i oduzeta veća količina opojne droge marihuane, veća količina minsko-eksplozivnih sredstava, vatrenog oružja i novca.

''Uhićeno je više osoba i ona se nalaze u prostorijama Uprave za organizirani i teški kriminalitet, gdje se nad istima vrši kriminalistička obrada", navodi se u priopćanju.

Pored pripadnika ove Uprave u realizaciji akcije su sudjelovali i pripadnici Jedinice Žandarmerije te policijskih uprava Prijedor i Banja Luka.

Akcija se realizira pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close