Dan otvorenih vrata

Mostarski osnovnoškolci razgledali artiljeriju u Vrapčićima

Domaćin, artiljerijska bojna 4. pješadijske pukovnije organizirao je taktičko-tehnički zbor naoružanja sa kojim raspolaže jedinica.
Vijesti / Flash | 19. 11. 2019. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja četrnaeste godišnjice osnivanja OS BiH, u vojarni "Miralem Jugo" u Livču kod Mostara, realizirana je manifestacija "Dani otvorenih vrata".

Domaćin, artiljerijska bojna 4. pješadijske pukovnije organizirao je taktičko-tehnički zbor naoružanja sa kojim raspolaže postrojba.

Foto: Bljesak.info / "Dani otvorenih vrata" u vojarni "Miralem Jugo" 

Za osnovce iz O.Š. "Vrapčići", O.Š. "Bijelo Polje, O.Š. "Drežnica" organizirano je natjecanje u streljaštvu iz zračne puške. Današnji gosti su bili i srednjoškolci Karađoz-begove medrese iz Mostara. Pobjednicima u streljaštvu su uručene diplome za postignute rezultate a svi zajedno su ispraćeni kućama uz vojnički grah i marendu.

Zapovjednik artiljerijske bojne pukovnik Šaban Kadrić, kazao je kako je cilj ove manifestacije suradnja i otvaranje prema civilnim strukturama.

Foto: Bljesak.info / "Dani otvorenih vrata" u vojarni "Miralem Jugo" 

"Cilj manifestacije "Dani otvorenih vrata" je osim obilježavanja Dana OS BiH i suradnja sa civilnim strukturama što je u potpunosti ostvareno kroz ovu današnju manifestaciju", kazao je pukovnik Kadrić.

Lokalna zajednica i lokalni mediji koji su danas boravili u vojarni naglasili su da su proveli jedan zanimljiv dan te da će se i ubuduće odazivati ovakvim i sličnim manifestacijama produžujući tako dobru suradnju lokalne zajednice sa OS BiH.

Foto: Bljesak.info / "Dani otvorenih vrata" u vojarni "Miralem Jugo" 
Kopirati
Drag cursor here to close