Opasnost za građane

Mostar: Vjetar slomio rasvjetni stup na mostu

Jak vjetar srušio je stup javne rasvjete na mostu Hasana Brkića.
Vijesti / Flash | 06. 10. 2017. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jaki udari vjetra srušili su rasvjetni stup na mostu Hasana Brkića u Mostaru. Rasvjetni stup samo jednim dijelom visi s mosta. Prema informacijama s terena rasvjete  na mostu ima, a o ovom slučaju je obaviještena policija.

Podsjećamo, ovaj stup je oštećen prije nekoliko godina kada se automobil zabio u njega. Od tada ništa nije učinjeno kako bi se stup popravio ili uklonio. Nedavno olujno nevrijeme dodatno je oštetilo stup.

Stanovnici naselja Mahala i Tekija, pa i članovi Udruženja Sinovi Mahale su kontaktirali nadležne gradske službe. Službe su izlazile na teren, ali nisu ništa konkretno uradile kako bi se stup uklonio.

Važno je navesti kako vjetar u mostarskoj regiji neće posustati te bi mogao nanijeti još materijalne štete. Prema prognozama, zbog jakih udara vjetra na području mostarske regije za subotu je upaljen žuti meteoalarm, koji označava potencijalno opasno vrijeme. Ovaj meteoalarm upozorava na potencijalno opasno vrijeme.

''Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike'', navedeno je u upozorenju.

Kopirati
Drag cursor here to close