Tužiteljstvo

Mostar: Traži se pritvor za muškarca koji je djevojčicu mamio u kombi

Pritvor je osumnjičenom Daliboru K. predložen iz razloga jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo
Vijesti / Flash | 14. 09. 2023. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijsko tužiteljstvo HNŽ Mostar je dana 14.09.2023. godine podnijelo Prijedlog za određivanje pritvora Općinskom sudu u Mostaru, protiv osumnjičenog Dalibora K. (1973.), iz Laktaša, zbog postojanja osnovane sumnje da je dana 12.09.2023. godine, oko 18,00 sati, u mjestu Vrapčići, Grad Mostar, u blizini Osnovne škole ''Vrapčići'', u pokušaju počinio kazneno djelo ''Protupravno oduzimanje slobode''.

Pritvor je osumnjičenom Daliboru K. predložen iz razloga jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo ili da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za ta kaznena djela može se izreći kazna zatvora u trajanju od 3 (tri) godine ili teža kazna.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ u suradnji sa MUP-om HNŽ/K – PU Mostar nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, priopćilo je Tužiteljstvo HNŽ-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close