Svoji na svom

Mostar dočekao rukometaše uz pjesmu ''Ponosna moja je zemlja Hercegovina''

Doček je organizrain na Vojničkom igralištu u kampusu Sveučilišta u Mostaru gdje su srebrna medalja i veliki uspjeh hrvatskih rukometaša proslavljeni na poseban način.
Lifestyle / Flash | 27. 01. 2020. u 20:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano je u ponedjeljak bilo u Mostaru gdje je veliki broj okupljenih gromoglasno pozdravio rukometaše Hrvatske koji su osvojili srebro na Europskom prvenstvu, a koji su svoje prve korake napravili u Hercegovini.

Foto: Bljesak.info / Doček rukometaša u Mostaru

Njih je više tisuća navijača dočekalo uz pjesmu ''Ponosna moja je zemlja Hercegovina''.

Do pozornice su se igrači dugo probijali jer je svatko htio stisnuti ruku momcima koji su napravili veliki uspjeh na Europskom prvenstvu.

Foto: Bljesak.info / Doček rukometaša u Mostaru

Musa, Šego i Hrstić nisu došli na doček u Mostaru, ali su njihove kolege koje su stigle u Mostar oduševljene dočekom.

Foto: Bljesak.info / Doček rukometaša u Mostaru

''Ne mogu vjerovati koliko je ljudi ovdje. Toliko sam sretan što vas vidim u ovolikom broju. Nismo mogli donijeti zlato, ali moram reći mojim momcima i reprezentaciji kapa do poda jer su ginuli za Hrvatsku i čestitam im na tome. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broju'', rekao je David Mandić.

Foto: Bljeask.info  / Doček rukometaša u Mostaru

Navijačima se obratio i Mostarac Marino Marić.

''Dobra večer grade moj, dobra večer Hercegovino. Ja ne prodajem šuplje, to znate, i večeras se posebno osjećam. Hvala vam od srca. Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnj atom snage'', rekao je Marić koji je zapjevao ''Tiho tiho teče Neretva''.

Foto: Bljesak.info / Doček rukometaša u Mostaru

Igor Karačić, koji je izabran u najbolju momčad Europskog prvenstva, dočekan je posebnim ovacijama.

''Izrazita mi je čast što sam s vama ovdje, ponosan sam i ovaj doček nam je veliki vjetar u leđa. Mi smo kao klinci prije 20-ak godina na ovom igralištu započeli svoje prve korake, trčali na betonu koji nije ovako dobar kao što je sad i evo Marino i ja smo doživjeli da nas Mostar dočeka ovako. Hvala vam od srca, skidam vam kapu'', rekao je Karačić.

  / Doček rukometaša u Mostaru

Doček je organiziran na Vojničkom igralištu u kampusu Sveučilišta u Mostaru gdje su srebrna medalja i veliki uspjeh hrvatskih rukometaša proslavljeni na poseban način.

Foto: Bljesak.info / Doček rukometaša u Mostaru

Svečani doček priređen je i na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, gdje je veliki broj navijača dočekao Kauboje.

Inače, hrvatski rukometaši su finalu izgubili od Španjolske rezultatom 20-22, a iste večeri vratili su se u Hrvatsku.

Foto: Bljesak.info / Doček rukometaša u Mostaru

''Cijela Hrvatska može biti ponosna na naše igrače, na stožer. S ponosnom možemo reći: "kapa do poda" za sve što su nam pružili. Svi su istrošeni, istučeni. Nadam se da će do olimpijskih kvalifikacija biti spremni i zdravi'', rekao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

Kopirati
Drag cursor here to close