Prva i druga zona

Mostar: Od srijede naplata parkinga u još četiri kvarta

Vertikalna signalizacija uz parking aparat je već postavljena.
Vijesti / Flash | 15. 12. 2022. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od srijede, 21. prosinca 2022, počinje naplata javnih parkirališta u nekoliko kvartovskih područja.

Naplata javnih parkirališta počinje u kvartovskom području koje je omeđeno ulicama dr. Ante Starčevića, kneza Višeslava, Tina Ujevića (nekadašnja Ulica Vokića i Lorkovića) i Alekse Šantića (nekadašnja Ulica Mile Budaka). Područje je ovo u Gradu Mostaru poznato kao ''Centar 2'' i ''Centar 3''.

Uz to, od navedenog datuma počinje i naplata javnih parkirališta u kvartovskom području koje je omeđeno ulicama kralja Tomislava, Stjepana Radića i kralja Petra Krešimira IV. Područje je ovo u Gradu Mostaru poznato kao ''Staro igralište'' ili ''Strelčevina''.

Foto: Mo parking / Naplata Parkinga

Oba spomenuta područja se nalaze unutar Parking Zone II te je vertikalna signalizacija uz parking automate već postavljena. Sve lokacije parking automata u Gradu Mostaru možete pronaći na službenoj stranici JP ''MOSTAR PARKING'' d.o.o. Mostar.

Naplata javnih parkirališta počinje i u kvartu koji je omeđen ulicama kralja Zvonimira, kralja Tvrtka, Stjepana Radića i kralja Tomislava. Područje je to od Srednje strojarske škole Fausta Vrančića i nekadašnjeg Đačkog doma. Vertikalna signalizacija uz parking aparat je već postavljena.

Preko puta spomenutog kvarta, s lijeve strane ulice Kralja Zvonimira (smjer kretanja od križanja ulica kralja Zvonimira i kralja Tvrtka) također počinje naplata javnih parkirališta te je vertikalna signalizacija uz parking aparat već postavljena.

Oba spomenuta područja se nalaze unutar Parking Zone I. Sve lokacije parking automata u Gradu Mostaru možete pronaći na službenoj stranici JP ''MOSTAR PARKING'' d.o.o. Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close