SKB Mostar

Zdravstveno stanje mladića ozlijeđenog u navijačkim neredima bolje

''Zdravstveno stanje pacijenta E.P. (2002.) je u poboljšanju, no još uvijek zahtjeva mjere intenzivnog liječenja'', rekla je to za Bljesak.info Adrijana Pandža ispred mostarske bolnice.
Vijesti / Flash | 18. 11. 2021. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravstveno stanje devetnaestogodišnjeg E.P. koji je u navijačkim neredima teško ozlijeđen je bolje, potvrđeno je to iz SKB Mostar.

''Zdravstveno stanje pacijenta E.P. (2002.) je u poboljšanju, no još uvijek zahtjeva mjere intenzivnog liječenja'', rekla je to za Bljesak.info Adrijana Pandža ispred mostarske bolnice.

Naime, mladić je nakon ukazane liječnike pomoći u kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujić hitno prevezen u SKB Mostar gdje je ustanovljeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede opasne za život. U SKB-u Mostar bio je podvrgnut hitnoj operaciji.

Podsjećamo, obračun više desetaka osoba dogodio se u subotu u popodnevnim satima kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero.

''21 osoba je privedena i kriminalistički obrađena, daktiloskopski i fotografijama. Još radimo na tome da se utvrdi identitet svih osoba koje sudjelovale u ovom neredu. Sektor krim policije radi stalno s drugim jedinicima MUP-a. Županijsko tužiteljstvo je svo vrijeme uključeno u ove radnje'', rekao je u utorak Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a za Bljesak.info.

Iz MUP-a dodaju i kako su sve osobe saslušane u svojstvu osumnjičenih. Cjelokupna istraga se provodi pod nadzorom Županijskog tužiteljstva, a osumnjičene osobe se terete za vršenje slijedećih KD: Sudjelovanje u tuči, Nanošenje teških tjelesnih ozljeda, Oštećenje tuđe stvari i Napad na ovlašteno službeno lice.

''Pošto je došlo do upotrebe vatrenog oružja i primjene drugih policijskih ovlasti, Odjel za profesionalne standarde MUP-a HNŽ ispitat će sve okolnosti i utvrditi eventualne propuste u preduzimanju službenih radnja'', priopćio je ranije MUP HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close