Kako u Hrvatsku?

Ministri uskoro o ulasku građana trećih zemalja u EU

Na sjednici će uskoro biti iskristalizirani uvjeti, procedure i modaliteti ulazaka putnika iz trećih zemalja na teritorij EU,za što su vitalno zainteresirani i brojni državljani BiH.
Vijesti / Flash | 28. 04. 2020. u 14:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održana je redovita videokonferencija čelnika policija i čelnika graničnih policija Slovenije, Hrvatske, Srbije, Italije, Mađarske, Austrije i Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na konferenciji su razmijenjene informacije u pogledu ublažavanja mjera vezano za borbu protiv COVID-a 19 koje su države sudionice konferencije primijenile u svojim zemljama u zadnjih sedam dana.

Granična policija Bosne i Hercegovine je, također, informirala o aktualnim mjerama i odlukama mjerodavnih tijela naše države koje se provode u Bosni i Hercegovini u vezi s borbom protiv COVID-a 19.

Tijekom konferencije,također su razmijenjeni i aktualni podaci o stanju na kopnenim granicama kao i o nezakonitim migracijama.

Najavljeno je skoro održavanje Ministarske konferencije Ministara unutarnjih poslova zemalja članica EU-a, na kojoj bi se trebali iskristalizirati procedure i modaliteti ulazaka putnika iz trećih zemalja na teritorij EU,za što su vitalno zainteresirani i brojni državljani BiH.

Graničnu policiju Bosne i Hercegovine na ovoj konferenciji je predstavljao glavni inspektor i savjetnik ravnatelja Granične policije Bosne i Hercegovine Svevlad Hofman.

Kopirati
Drag cursor here to close