Reizbor na mjesto predsjednika SNSD-a.

Medvedev u čestitci Dodiku: Vi ste jedan od rijetkih lidera u Europi koji provodi mudru politiku

Vijesti / Flash | 05. 10. 2023. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik zahvalio je na platformi X predsjedniku Jedinstvene Rusije Dmitriju Medvedevu na čestitki povodom njegovog reizbora na mjesto predsjednika SNSD-a.

U čestitci je Medvedev istaknuo da je Dodik jedan od rijetkih lidera u suvremenoj Europi "koji provodi uravnoteženu i mudru politiku." Naglasio je da visoko cijeni doprinos SNSD-a razvoju strateškog partnerstva Rusije i RS i jačanju višestoljetnih prijateljskih veza koje spajaju bratske narode.

''Vi ste jedan od rijetkih lidera u suvremenoj Europi koji provodi uravnoteženu i mudru politiku, rukovodeći se prije svega usmjerenjem građana svoje države. Pozdravljamo i dijelimo principijelan stav da se afirmira vojna neutralnost BiH, da se jača suverenitet zemlje, te da se ona oslobodi od vanjskog mentorstva'', naveo je Medvedev u čestitki.

Medvedev je poručio da je uvjeren da će se, uz Dodikovo aktivno sudjelovanje, povjerljiv dijalog i partnerske veze Jedinstvene Rusije i SNSD-a progresivno razvijati, poželivši Dodiku dobro zdravlje i novi uspjeh u jačanju prava i zaštite interesa RS i njenih građana.

''Hvala Dmitriju Medvedevu, predsjedniku Jedinstvene Rusije, na čestitki povodom mog reizbora na mjesto predsjednika SNSD-a'' objavio je Dodik '

Dodik je u subotu, 30. rujna, jednoglasno reizabran za predsjednika SNSD-a na sedmom Saboru stranke u Doboju.

Kopirati
Drag cursor here to close