Ispunjenje snova

Mamić o susretu s Vučićem: Rekao sam mu da ću rado doći u Srbiju, među prijatelje

U intervjuu za srbijanski Alo.rs, Mamić je iznio detalje upoznavanja i razgovora s čovjekom za kojeg je nekoliko puta rekao da ga želi upoznati.
Vijesti / Flash | 10. 04. 2019. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši izvršni predsjednik zagrebačkog Dinama i nepravomoćno osuđeni Zdravko Mamić upoznao je Aleksandra Vučića, predsjednika Republike Srbije, u Mostaru na 22. svjetskom privrednom sajmu.

U intervjuu za srbijanski Alo.rs, Mamić je iznio detalje upoznavanja i razgovora s čovjekom za kojeg je nekoliko puta rekao da ga želi upoznati.

"Naš je susret bio simpatičan. I ranije sam govorio koliko cijenim Vučića, a sada sam imao priliku ga i upoznati. Dojam je da je naš susret bio srdačan. Eto što ti je život, upoznali smo se na teritoriju treće zemlje", izjavio je bjegunac od hrvatskog pravosuđa za Alo. 

Foto: Pixsell / Susret Zdravka Mamića i Aleksandra Vučića

Mamić tvrdi da nije ni znao da će Vučić doći na otvorenje sajma. "U jednom trenutku sam uočio veliku gužvu na vratima i vidio vašeg predsjednika. Rekao sam tada prijateljima: 'Čekajte, želim pozdraviti svog velikog rivala - navijača Crvene zvezde'", otkrio je Mamić.

Kaže da ga je Vučić pitao kako je i kada će doći u Srbiju. "Dodao je da sam u Srbiji uvijek dobrodošao. Zahvalio sam se i rekao da ću rado doći među prijatelje u Srbiju čim mi to okolnosti budu dopuštale. Također, čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima i poželio sve najbolje u životu", rekao je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close