Zabrana kretanja

Ljubuški: Policija zatekla goste u kafiću iza 21 sat - svi dobili kazne

Protiv osoba koje su se iza 21 sat nalazile u kafiću bit će poduzete zakonom propisane mjere i radnje.
Vijesti / Flash | 23. 03. 2021. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom kontrole provedbe mjere ograničenja kretanja građana policijski službenici PU Ljubuški zatekli su u jednom ugostiteljskom objektu u Ljubuškom četiri osobe.

Oni su se u objektu nalazili poslije 21 sat.

Nad tim osobama izvršena je prekršajna obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški te će protiv istih, po kompletiranju predmeta, biti poduzete zakonom propisane mjere i radnje, navodi se u informaciji MUP-a ZHŽ.

Podsjetimo, Zbog pogoršane epidemiološke situacije na području Županije Zapadnohercegovačke od 17.3. je uvedeno dvotjedno ograničenje kretanja od 20:30 do 5 sati, priopćeno je iz tamošnjeg Stožera Civilne zaštite.

''Zabranjena su okupljanja više od 25 osoba u zatvorenim prostorima i više od 40 osoba na otvorenom prostoru, kao i publika na sportskim natjecanjima. Podsjećamo, nošenje maski u zatvorenim prostorima je obavezno'', navodi Stožer.

Cilj donošenja mjera je, kako su dodali, zaustaviti nagli porast oboljelih osoba i sačuvati zdravlje stanovnika i zdravstvene kapacitete, a efekti ovih mjera i eventualno produženje će biti razmatrani u narednom razdoblju. 

Zapovijed o ograničenju kretanja na snazi ostaje do 31. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close