Promijenjene brave i bačena stolica

Predsjednik Skupštine na hodniku - ''Da sam znao da ovako dobro radi na stepenicama...''

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, promijenio je bravu u uredu predsjednika Skupštine grada Banja Luka i izbacio je njegovu fotelju.
Vijesti / Flash | 29. 06. 2023. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ured predsjednika Skupštine grada i dalje je zaključana. Po naređenju gradonačelnika uz prisustvo radnika osiguranja, u hodniku sam pozvao sve odbornike i obavijestio ih da je nastavak izvanredne sjednice zakazan danas za 15 sati. Danas ćemo riješiti pitanje Akvane usprkos brojnim opstrukcijama Draška Stanivukovića s ciljem da gradsko zemljište preda tajkunima", objavio je Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banja Luka, a prenosi Buka.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, promijenio je bravu u uredu predsjednika Skupštine grada Banja Luka i izbacio je njegovu fotelju.

"Nakon prosvjeda građana jutros je zakazao nastavak izvanredne sjednice uz poruku da će, iako nema kabineta, sjednice zakazivati i sa stepenica. Da sam znao da tako dobro radi na stepenicama, odavno bi mu tamo bilo radno mjesto. To će biti njegovo novo radno mjesto sve dok ne odblokiraju rad Skupštine Grada i ne krenu da rade u interesu građana. Mi nastavljamo dalje našu borbu za Banja Luku, Akvanu i sve druge važne strateške točke", poručio je Stanivuković.

Podsjetimo, građani Banja Luke, predvođeni gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, izašli su i zadnja dva dana na prosvjed ipred zgrade Gradske uprave. Skup je organiziran zbog, kako je rekao Stanivuković, opstrukcija skupštinske većine predvođene SNSD-om.

Inače, kako je pisao N1 tijekom jučerašnjeg dana vlada kaos oko događanja u Gradskoj upravi u kojoj su bili i pripadnici policije po pozivu skupštinskog rukovodstva koje je jutros zateklo nove brave na vratima ureda. Stanivuković se u obraćanju građanima osvrnuo i na to.

''Zvao Nino (Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada prim. aut.) policiju prepao se, uzeo mu Draško ključeve'', rekao je gradonačelnik podrugljivim tonom pitajući šta će mu kabinet kad ne radi, priznajući da je oduzeo ključeve predsjedniku gradskog parlamenta. Uz to, Stanivuković je priznao da je umanjio plaću tajniku gradskog parlamenta nakon što je saznao da ga je on 'cinkario' kod policije. Tajnik Skupštine je, prema navodima predstavnika skupštinske većine završio na Odjelu intenzivne njege nakon tog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close