Halooooo

44 naša poziva su bila korisna

U mjesecu lipnju su pristigle 23 povratne informacije po kojima je postupala SIPA ili su dostavljene od strane nadležnog policijskog tijela.
Vijesti / Flash | 04. 07. 2022. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Krimolovci'' u lipnju zaprimili 481 poziv od kojih su 44 sa korisnim informacijama.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu su u lipnju 2022. godine registrirali ukupno 481 poziv, od kojih su 44 sa korisnim informacijama o krivičnim djelima i izvršiteljima na osnovu kojih je sačinjeno isto toliko kriminalističko - obavještajnih izvještaja.

Putem telefonske linije ''Krimolovci'', zaprimljeno je ukupno 341 poziv, od kojih je 16 bilo sa korisnim informacijama o krivičnim djelima i izvršiteljima.

Također, putem elektronskog obrasca za prijavu krivičnog djela na službenoj web stranici SIPA-e, zaprimljeno je 140 prijava, od čega je 28 bilo sa korisnim informacijama, od kojih su tri dostavljene na postupanje Kriminalističko-istražnom odjeljenju SIPA-e.

U mjesecu lipnju su pristigle 23 povratne informacije po kojima je postupala SIPA ili su dostavljene od strane nadležnog policijskog tijela.

Pored navedenog, policijski službenici SIPA-e su dali 45 savjeta građanima koji su ih kontaktirali putem anonimnog i besplatnog telefonskog broja ''Krimolovci'' - 080 020 505, priopćila je SIPA.

Kopirati
Drag cursor here to close