Uz kamere Hayat televizije

Konaković pozvao Sebiju da zajedno odu na njen i njegov fakultet i provjere diplome

''Usput posjetiti i fakultete direktora OSA-a, provjeriti na isti način jer ih on ima više''
Vijesti / Flash | 09. 06. 2022. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider Naroda i pravde Elmedin Konaković je rekao da se ponovo aktivirala priča o njegovoj diplomi, iako je inspekcija provjeravala nekoliko puta.

''Ovog puta samo stranački mediji (Hayat, Stav, Faktor), jer nitko ozbiljan se ne bavi lošim spinovima istrošenih KOS-ovaca, al’ evo ja hoću. Nakon što sam na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo otvorio pitanje diplome supruge predsjednika SDA, ekspresno je stigao anonimni mail kako sam zapravo ja lažirao diplomu. Taj 'anonimni mail' preuzeli odmah grlati zastupnici/kamikaze , preuzeli stranački botovi i obradili mediji režima'', rekao je Konaković

Konaković pozvao Sebiju da zajedno odu na njen i njegov fakultet i provjere diplome

Ozbiljno važno smatra validnost diploma svih izabranih zvaničnika smatra, pa je stoga iznio prijedlog:

''Pozivam suprugu predsjednika SDA, gospođu Izetbegović, da odemo zajedno na njen i moj fakultet, da u studentskoj službi prođemo kroz njen i moj dosje, da razgovaramo s profesorima čija imena stoje upisana pored naših ocjena, da provjerimo prijave ispita i sve ostale detalje. Nemam ništa protiv da nas prate kamere Hayata, novinari i fotografi Stava i Faktora'', dodao je.

Kazao je i da se može usput "posjetiti i fakultete direktora OSA-a, provjeriti na isti način i njegove diplome, on ih ima više."

''Jer neće priča o krivotvorenim diplomama nestati ni prestati, vjerujte mi. Bez obzira na sve laži kojim želite sa te priče da skrenete'', zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close