Invazija traje ...

Interfax: Pregovori se neće nastaviti u srijedu

Twitter je najavio da će nastaviti s ograničavanjem vidljivosti sadržaja kao i s označavanjem istih i izvan područja EU-a.
Vijesti / Flash | 02. 03. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmi je dan ruske invazije na Ukrajinu.

Kako javlja ruska novinska agencija Interfax, pozivajući se na upućeni izvor, pregovori između Rusije i Ukrajine vjerojatno se neće nastaviti danas, kako je bilo najavljeno.

Izvor im je rekao da ukrajinska strana nije potvrdila da je danas spremna za pregovore, vjerojatno zbog logističkih razloga, te da je vjerojatnije da će se pregovori nastaviti krajem tjedna. Kao mogući dan za nastavak pregovora Rusije i Ukrajine izvor Interfaxa spominje petak.

Nastavljaju se ruski napadi na ukrajinske gradove. Jučer su ruske trupe ušle u Herson, a noćas traju napadi na Harkiv te na periferiju Kijeva. Tijekom večeri je raketiran Žitomir, a rakete su, kako je objavila Ukrajina, umjesto susjedne zračne luke, pogodile kuće, pri čemu je poginulo četvero ljudi, uključujući dijete.

U jučerašnjem raketiranju najužeg centra Harkiva poginulo je najmanje deset ljudi, a popodne su Rusi, nakon najave da će gađati ciljeve u Kijevu, raketirali TV toranj, pri čemu je poginulo pet osoba. Pred Kijevom je golemi ruski vojni konvoj.

Kopirati
Drag cursor here to close