Radionica

Mostar: Želite naučiti uzgajati biljake na krovu zgrade, balkonu i terasi?

Voditelj ove radionice je Muhamed Garib, inžinjer poljoprivrede i premakulturni dizajner,
Gospodarstvo / Ekologija | 22. 03. 2023. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga po redu od četiri planirane radionice organiziranih u sklopu akcije Ozelenjavanja prostorija OKC Abrašević održati 25. ožujka, s početkom u 10:00 sati.

Radionice će se održati u suradnji s organizacijama Nešto Više, OKC Abrašević i Agencijom lokalne demokracije Mostar, a tema druge radionice bit će “Uzgoj biljaka na krovu zgrade, balkonu i terasi”.

Voditelj ove radionice je Muhamed Garib, inžinjer poljoprivrede i premakulturni dizajner, zaposlen u socijalnom preduzeću EkoDizajn d.o.o. Mostar. EkoDizajn d.o.o se bavi uređenjem i planiranjem vrtova na permakulturan način, uzgojom ekološkog voća i povrća po permakulturnim principima te edukacijom pojedinca i grupe na razne teme u oblasti poljoprivrede i permakulture. Od 2016. godine bavi se permakulturom na permakulturnom imanju Udruženja Građana “NEŠTO VIŠE”.

Polaznici će naučiti kako odabrati odgovarajuće biljke, kako ih saditi, održavati i zalijevati te kako koristiti kompost i druge prirodne izvore hranjiva. Radionica će biti održana u prostorijama OKC Abrašević.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem linka: http://bitly.ws/Bxze
Ova aktivnost se održava u sklopu projekta Mostar – Prostori koji pokreću, a koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva

Kopirati
Drag cursor here to close