Mostar

Humanitarci složni: Što brže uspostaviti bazu podataka korisnika pomoći

"Da bi naš rad bio efikasniji nužno je uspostaviti bazu podataka koja će nam omogućiti detaljniju sliku o korisnicima humanitarne pomoći, transparentniju raspodjelu, ali i smanjenje eventualnih zloupotreba od strane pojedinih korisnika", naveli su.
Vijesti / Flash | 15. 11. 2021. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inicijativa o uspostavi jedinstvene baze podataka korisnika humanitarne pomoći razmatrana je u nedjelju na sastanku humanitarnih organizacija koje djeluju na području Grada Mostara.

Zajednički cilj svih organizacija je da kroz svoju djelatnost pomognu obitelji i pojedince u stanju potrebe.

"Da bi naš rad bio efikasniji nužno je uspostaviti bazu podataka koja će nam omogućiti detaljniju sliku o korisnicima humanitarne pomoći, transparentniju raspodjelu ali i smanjenje eventualnih zloupotreba od strane pojedinih korisnika, kojih je u posljednje vrijeme sve više u gradu Mostaru", naveli su iz humanitarnih organizacija.

Sastanku su prisustvovali predstavnici humanitarnih organizacija: HO Izvor pomoći, MDD "Merhamet" RO Mostar, UG Zajedno za naš grad, CE Emanet i aktivisti koji se povremeno bave humanitarnim radom.

Kako navode, otvoreni su za suradnju s drugim organizacijama koje se bave humanitarnom djelatnošću te ih pozivaju da im se pridruže i tako daju svoj doprinos uspostavi jedinstvene baze podataka.

Kopirati
Drag cursor here to close