Livno

GSS HBŽ nastavlja potragu za 66-godišnjakom

Nestali Ante Pašalić živio je sam, nije imao običaj da ga nema u selu, a zadnji put su ga mještani vidjeli u ponedjeljak, 11.prosinca .
Vijesti / Flash | 15. 12. 2023. u 10:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Plakat / Nestali Ante Pašalić

Gorska služba spašavanja (GSS) Hercegbosanske županije danas nastavlja s potragom za nestalim 66-godišnjim Antom Pašalićem iz Donjih Rujana pored Livna, čiji nestanak je prijavljen u četvrtak.

Kako je kazao pročelnik stanice Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije Ante Dadić, u jučerašnju potragu je bilo uključeno 15 spašavatelja, određeni broj policijskih službenika i mještana koji su nestalog tražili na području sela, dijela Livanjskog polja i šume, odnosno podnožja Dinare.

U potragu su ističe Dadić, sinoć bile uključene i njihove kolege iz HGSS Posušje sa termovizijskim dronom ali sveukupno bez ikakvih rezultata ili pronađenih tragova.

Poznato im je da je nestali Ante Pašalić živio sam, nije imao običaj da ga nema u selu, a zadnji put su ga mještani vidjeli u ponedjeljak, 11.prosinca .

Iz GSS-a Hercegbosanske županije putem društvenih mreža pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u Policijsku upravu Livno na broj 122 ili na broj 063 063 999.

Kopirati
Drag cursor here to close