Uhvaćen na granici

Građanin HNŽ-a osumnjičen za "skidanje službenog znaka" pokušao napustiti državu

Predan je službenicima Policijske uprave Gradiška.
Vijesti / Flash | 02. 03. 2021. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom ulaska u BiH na prijelazu Gradiška, službenici JGP Gradiška su 1. ožujka i 27. veljače 2021. lišili slobode dvoje bh. državljana.

Za K.S. (1975.) utvrđeno je da ga potražuje Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije zbog krivičnog djela "skidanje ili povreda službenog znaka ili pečata".

Predan je službenicima Policijske uprave Gradiška.

Službenici JGP Bijeljina, 1. ožujka 2021., lišili su slobode I.H. (1973.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnog djela "prevara".

Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača i predat službenicima Sudske policije Bijeljina.

 Za DŽ.M. (1977.) je ustanovljeno da je potražuje Općinski sud u Zenici zbog krivičnog djela "nasilničko ponašanje". Predana je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Posavskoj županiji.

Službenici JGP Brod su 28. veljače 2021. pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Brod lišili slobode dvojicu državljana BiH. Utvrđeno je da S.J. (1995.) potražuje Općinski sud u Travniku zbog krivičnog djela "šumska krađa", a I.V. (1977.) Općinski sud u Zenici zbog krivičnog djela "nasilje u obitelji".

Predani su službenicima Sudske policije Odžak.

Službenici JGP Trebinje, 27. veljače 2021., lišili su slobode M.B. (1983.), nakon što je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Doboj raspisala potragu zbog krivičnog djela "izbjegavanje davanja izdržavanja".

Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Deleuša i predan službenicima Policijske stanice Teslić.

Kopirati
Drag cursor here to close