Na dočeku Nove

Gradonačelnik Mario Kordić obišao dežurne službe: Hvala im!

Gradonačelnik Mario Kordić večeras je obišao djelatnike policije, vatrogasaca i Hitne pomoći Mostar.
Vijesti / Flash | 31. 12. 2021. u 21:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mario Kordić večeras je prije samog dočeka Nove godine na otvorenom koji je organiziran u Mostaru, obišao djelatnike dežurnih službi.

Djelatnici policije, vatrogasaca i Hitne pomoći Mostaru osiguravaju i brinu za goste organiziranog dočeka i zabavnog programa koji će se održati na šetnici Ulice Nikole Šubića Zrinskog (Šetnica Adventa) u središtu Mostara.

''Dok se mi zabavljamo, rade nam tri možda najvažnije službe, policija, vatrogasci i Hitna medicinska pomoć i ovim putem bi se htio zahvaliti što su na svojim zadacima i što su nam omogućili da mi večeras sigurno dočekamo Novu godinu, a oni možda nekako nepravedno neće moći biti sa svojim obiteljima. U tome kontekstu im večeras jedno veliko hvala od mene, od Gradske uprave i čitavog Mostara'', rekao je gradonačelnik Kordić našem novinaru.

Inače, u Mostar je došao veliki broj gostiju iz susjednih gradova i drugih država. Popunjeni su skoro svi smještajni kapaciteti. Naš je fotoreporter razgovarao s gostima iz Tomislavgrada, Dubrovnika ...

Foto: Bljesak.info / Gradonačelnik Kordić u posjeti dežurnim službama Mostara 
Foto: Bljesak.info / Gradonačelnik Kordić u posjeti dežurnim službama Mostara
Foto: Bljesak.info / Gradonačelnik Kordić u posjeti dežurnim službama Mostara
Kopirati
Drag cursor here to close