Copy - Paste

Gradačac: Sutkinja koja nije zabranila prilazak ubojici dio odluke kopirala iz drugog slučaja?

Vijesti / Flash | 12. 08. 2023. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Život Nizame Hećimović brutalno je ugasio trostruki ubojica Nermin Sulejmanović (35) i taj život više nitko ne može vratiti.

No izlaze sve skandalozniji detalji o tome što je prethodilo ubojstvu i kako je pravosuđe propustio zaštititi ženu koju je nevjenčani suprug brutalno ubio pred bebom, nakon što ju je prvo krvnički pretukao.

Samo četiri dana prije ubistva sudija Općinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović je donijela rješenje kojim je odbila prijedlog Policijske uprave Gradačac da se Sulejmanoviću izreknu mjere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi.

Sud je o tome odlučivao nakon što je Nizama partnera od kojeg je pobjegla prijavila za nasilje.

Koliko je pažnje i vremena posvetila ovom slučaju ilustrira i dio obrazloženja u rješenju, piše Oslobođenje.ba.

Portal Istraga.ba je objavio fotografiju obrazloženja na kojoj se očigledno vidi da je rješenje, ili barem jedan njegov dio, napisan tako da je iskopiran dio rješenja drugoj osobi. Naime, u dijelu rješenja odjednom se, ničim izazvano, pojavljuje ime čovjeka koji se zove Muharem Ćelosmanović u svojstvu počinitelja nasilje, umjesto imena Nizame Hećimović.

Da se radi o slučaju prijave Nizame Hećimović, dokazuje i pojavljivanje njenog imena u obrazloženju.

Ostaje dojam da se sutkinja Numanović, koja je, da sve bude gore, i sama žena, barem malo pozabavila predmetom, što joj je uostalom i posao za koji je plaćena, tragedija je možda mogla biti izbjegnuta, piše Oslobođenje.

Kopirati
Drag cursor here to close