Potpisano Mandatno pismo

Mostar: Kredit za deponiju

Europska banka za obnovu i razvoj potpisivanjem ovog mandatnog pisma potvrdila je svoje sudjelovanje u projektu kroz osiguravanje dugoročnog financiranja, u obliku državnog kredita/zajma Bosni i Hercegovini putem Federacije Bosne i Hercegovine.
Vijesti / Flash | 03. 12. 2021. u 18:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Grad Mostar / Potpisano Mandatno pismo u cilju rješavanja čvrstog otpada

Direktorica ureda Europske banke za obnovu i razvoj u BiH Manuela Naessl, mostarski gradonačelnik Mario Kordić i direktor JP "Deponija" d.o.o. Mostar Mirhad Grebivić potpisali su u petak u Mostaru Mandatno pismo, a u cilju rješavanja zbrinjavanja čvrstog otpada.

Grad Mostar i JP "Deponija" pokrenuli su projekt zatvaranja i sanacije tri ćelije odlagališta otpada, izgradnje postrojenja za obradu procjednih voda, nadogradnje postojećeg postrojenja za uporabu materijala kako bi se smanjile količine otpada koji se šalju na odlagalište i izgradnja nove sanitarne deponije.

Europska banka za obnovu i razvoj potpisivanjem ovog mandatnog pisma potvrdila je svoje sudjelovanje u projektu kroz osiguravanje dugoročnog financiranja, u obliku državnog kredita/zajma Bosni i Hercegovini putem Federacije Bosne i Hercegovine za Grad Mostar.

Sve ove aktivnosti grad Mostar kontinuirano poduzima u cilju rješavanja problema zbrinjavanja čvrstog otpada, priopćeno je iz Grada Mostara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close