Sjednica

Evo tko čini radnu grupu za deponiju Uborak

Zadaci koji se stavljaju na obvezu radnoj grupi su analiza svih prezentacija rješenja tvrtki održanih na 7. tematskoj sjednici 10.6.2021, u vezi s Uborak-Buđevci, izvještavanje o najprihvatljivijem rješenju vezanom za način zbrinjavanja otpada...
Vijesti / Flash | 30. 07. 2021. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sali gradske Vijećnice Grada Mostara, 30. srpnja 2021. godine održala se konstituirajuća sjednica Radne grupe u cilju poduzimanja aktivnosti u vezi problematike vezane za Regionalnu deponiju Uborak-Buđevci, formirane odlukom gradonačelnika Grada Mostara.

Članovima radne grupe na početku sastanka obratili su se gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara.

Članovi radne grupe su Damir Šunjić, predsjednik Odbora za stambeno komunalne poslove Gradskog vijeća, Haris Nazdraić, zamjenik predsjednika Odbora, Antonela Musa-vanjski suradnik iz oblasti zaštite okoliša, Danijela Petrović-vanjski saradnik iz oblasti ekologije, Ivan Cicko Antunović-vanjski saradnik iz oblasti hidrologije, Zejnil Trešnjo-vanjski suradnik iz oblasti zaštite okoliša, Edhem Čustović-vanjski suradnik iz oblasti kemijske tehnologije, Azra Repeša, dipl.ecc-ispred Deponija d.o.o. Mostar, Pavle Spasojević-biolog, te tajnik Gradskog vijeća Marija Soldo.

Zadaci koji se stavljaju na obvezu radnoj grupi su analiza svih prezentacija rješenja tvrtki održanih na 7. tematskoj sjednici 10.6.2021, u vezi s Uborak-Buđevci, izvještavanje o najprihvatljivijem rješenju vezanom za način zbrinjavanja otpada na regionalnoj deponiji, praćenje daljnih aktivnosti vezanih za realizaciju Plana prilagodbe upravljanja otpadom na deponiji, te obveza kvartalnog izvještavanja Gradskog vijeća Grada Mostara o poduzetim aktivnostima, priopćeno je iz Gradskog vijeća Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close