Sastanak

Kuprešaković i Vujević - Važno je usavršavati kadrove

Ravnatelj granične policije Mirko Kuprešaković upoznao je nazočne s nadležnostima Granične policije BiH i s najvažnijim aktivnostima.
Vijesti / Flash | 02. 02. 2024. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Granične policije BiH Mirko Kuprešaković održao je sastanak s ravnateljem Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Markom Vujevićem, i njihovim suradnicima, 1. veljače 2024. godine u Glavnom uredu Granične policije BiH.

Na sastanku su razgovarali o kadrovskim kapacitetima Granične policije, obukama i usavršavanju kadrova u Agenciji za školovanje koje su u tijeku, kao i nadolazećim obukama za pripadnike Granične policije BiH. Ravnatelj Kuprešaković je istaknuo važnost usavršavanja kadrova i specijalističkih obuka u svakom segmentu te da kvalitetan obrazovni sustav Agencije uveliko pomaže policijskim službenicima da se pripreme za posao koji ih čeka.

Ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Marko Vujević je kazao da će Agencija, u skladu sa svojim mjerodavnostima, nastaviti pružati potporu Graničnoj policiji kroz izradu nastavnih planova i programa te organiziranje i provedbu specijalističkih obuka.

Na obostrano zadovoljstvo, dosadašnja suradnja ocijenjena je iznimno uspješnom te su dogovoreni daljnji koraci u zajedničkim aktivnostima.

Kopirati
Drag cursor here to close