Potpiši peticiju

Futura: Stop diskriminaciji osiguranika ZZO u HNŽ-u!

Korisnici zdravstvenih usluga u HNŽ-u već godinama ukazuju na nezadovoljstvo kvalitetom zdravstvenih usluga, diskriminaciju u odnosu na osiguranike u drugim županijama i sl
Vijesti / Flash | 17. 07. 2023. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zakonito ugovaranje zdravstvenih sluga trebao bi, kako kažu iz Future, biti temelj za kvalitetno zdravstvo, zadovoljne korisnike, ali i pružatelje usluga.

Korisnici zdravstvenih usluga u HNŽ-u već godinama ukazuju na nezadovoljstvo kvalitetom zdravstvenih usluga, diskriminaciju u odnosu na osiguranike u drugim županijama i sl. S druge strane, pružatelji zdravstvenih usluga u HNŽ-u su također nezadovoljni, prije svega svojim materijalnim statusom, najavljuju štrajkove, prosvjede i borbu za kolektivni ugovor.

Video: Stop diskriminaciji osiguranika ZZO u HNŽ-u!

Pitaju se, koliko oni razmišljaju o samom ugovaranju zdravstvenih usluga koje oni pružaju? Znaju li oni kako se skapaju ugovori između ZZO HNŽ- a i njihovih zdravstvenih ustanova, jesu li nekada možda vidjeli ili makar tražili te ugovore? Tko zna, možda je upravo u zakonitom ugovaranju usluga i ključ njihovog problema?!

Iz Future liječnike i drugo medicinsko osoblje da podrže građane/osiguranike/pacijente/ u borbi za zajednička prava i potpišu peticiju kojom se traži zakonito ugovaranje zdravstvenih usluga U HNŽ-u , jer u konačnici – svi smo mi građani/osiguranici/pacijenti!

Kopirati
Drag cursor here to close